dimarts, 21 de gener del 2014

ERIK MORÁN, EXEMPLE DE PROFESSIONALITAT

Erik Morán, migcampista de l’Athletic de Bilbao, ha viscut, la que probablement, hagi estat la setmana més dura de la seva vida. El seu pare, de només 44 anys, va morir el passat divendres, però el jugador va continuar 0Fidel al seu compromís amb l’equip i ahir ho va demostrar.

Morán, va estar present al funeral del seu pare a Pucela, i una vegada finalitzat, va agafar el cotxe i es va plantar a San Mamés per estar a les ordres d’Ernesto Valverde pel partit que l’Athletic disputava davant el Valladolid.

Els jugadors li van dedicar tots i cada un dels quatre gols que va marcar l’Athletic i l’entrenador va tenir el detall de donar-li minuts. San Mamés, es va bolcar amb el futbolista i va rebre l'efecte i el suport de l’afició com a mostra de suport.


Malgrat que no està tenint gaire participació durant aquesta temporada, ha mostrat una professionalitat a prova de bombes. Just la classe de futbolista que agrada a San Mamés; aquell que s’identifica amb l’escut i mai vol deixar de vestir la samarreta. Ernesto Valverde té molt en compte el seu potencial de cara al futur i, de fet, va decidir que es quedés el passat estiu, tot i tenir ofertes d’arreu d’Europa. 


dissabte, 4 de gener del 2014

ROBERT LEWANDOWSKI DIRECCIÓ A MUNIC?

Robert Lewandowski, davanter polonès que finalitza el seu contracte amb el Borussia Dortmund al final de la present temporada, estaria a Munic passant el reconeixement mèdic, segons Sky Sport.

D'aquesta manera, es confirmarien els rumors sorgits des que al novembre de 2013 el mateix jugador, que va arribar al Dortmund el 2010, anunciés a Sport Bild que comunicaria el seu nou equip a principis de gener d’aquest 2014.

La normativa existent referent a això habilitava Lewandowski a negociar amb qualsevol club a partir de l'1 de gener, tot i que diversos mitjans ja havien apuntat l'existència d'un preacord amb el club entrenat per Pep Guardiola. Es desconeixen de moment més detalls sobre el seu futur contracte amb el Bayern, al qual arribaria a cost zero, però el diari alemany Abendzeitung Munchen ha afirmat que la durada seria de quatre anys. Bild, per la seva banda, sosté que signaria per cinc temporades.


El polonès es convertirà, per tant, en el primer reforç de l'actual campió d'Europa per a la següent campanya, un reforç de luxe per l'equip de Pep Guardiola, que tindrà a les seves files un dels millors golejadors del món. Ara només falta la confirmació oficial del fitxatge per part de l'entitat bavaresa.