dissabte, 16 d’agost del 2014

JHON CÓRDOBA, UN DAVANTER SENSE GOL

El davanter colombià de 21 anys, Jhon Córdoba, ha estat fitxat pel Granada, que s'ha quedat amb el 75 % dels drets per uns 2 milions d'euros i una opció per comprar el 25 % restant per un milió adicional.
El davanter procedeix del Querétaro mexicà i ha firmat un contracte per a les propes  5 temporades. La temporada passada va jugar a l'Espanyol cedit pel Chivas, també mexicà, i va enamorar els tècnics pel seu treball, tant ofensiu com defensiu, la seva velocitat i el seu físic tot i la seva edat. En el seu primer any a Primera Divsió ja va deixar detalls de que pot arribar a ser un gran davanter, però el seu entrenador, Javier Aguirre, es va queixar de la falta d'encert de cara a porteria, després de la derrota davant el Reial Madrid per 0-1: "Si Jhon tingués gol, ara seria al Chelsea", recordant que al seu país l'anomenen el 'Drogba colombià'. Durant la temporada a l'Espanyol, va marcar 4 gols en 28 partits, dels quals 15 va sortir de titular.
L'any anterior havia jugat al Jaguares de Chiapas on va marcar 1 gol en 694 minuts, i no va poder tapar l'absència que havia deixat Jackson Martínez, després de ser traspassat al Porto i que la temporada 2011-2012 havia marcat 20 gols en 30 partits jugats. La temporada següent se'n va anar cedit al Dorados de Sinaola abans de jugar a l'Espanyol. Al Dorados només va jugar un partit sense veure porteria.
La carrera del colombià va començar al Envigado (2010-2012) de la Primera Divisió colombiana. Durant els anys 2011 i 2012 va anotar 5 i 6 gols en 1.105 i 1.161 minuts respectivament. L'any següent va ser fitxat pel Chiapas on va jugar 17 partits marcant només 1 gol i la temporada següent va donar el salt a l'Espanyol, destacant pel seu treball, i no pels gols, com hauria de ser en un davanter centre.
També és veritat que és molt jove i té molt futur per endavant i és una de les promeses de Colòmbia. El Granada espera treure el màxim rendiment del davanter.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada