dilluns, 30 de desembre del 2013

EUSKADI ES DIVERTEIX DAVANT PERÚ

La selecció d’Euskadi va golejar amb molta comoditat a Perú en l'amistós nadalenc que es disputava abans d'ahir al nou San Mamés, on la selecció visitant va oferir una pèssima imatge.
Els peruans, amb absències importants, com Pizarro, Guerrero, Vargas o Farfán, han estat un rival molt dèbil davant una selecció que ha volgut donar una bona imatge a la seva gent.
El contundent 3-0 al descans, reflectia la superioritat dels bascos, que no va trobar oposició d’un rival molt fluix en defensa i sense idees en atac.
El partit va ser més aviat fred, un San Mamés que només va omplir poc més de 27.000 espectadors, quan en anys anteriors s’havia omplert fins la bandera, i és que els preus de les entrades no van ajudar, ja que oscil·laven entre 20 i 30 euros.

Fitxa tècnica:

Euskadi: Iraizoz (Zubikarai, m.53); Iraola (Oier, m.46), Ansotegi (Ekiza, m.46), Íñigo Martínez (San José, m.46), Aurtenetxe (Balenziaga, m.46); Iturraspe (Illarramendi, m.46), Beñat (Markel, m.53); Xabi Prieto (Susaeta, m.46), De Marcos (Toquero, m.53), Roberto Torres (Ibai, m.46); i Aduriz (Agirretxe, m.46).

Perú: Delgado (Penny, m.46); Walter Vílchez (Gambetta, m.57), Ramos (Merino, m.46), Balbín; Cruzado, Oscar Vílchez, Advíncula (Rafael Farfán, m.83), Yotun; Bazán (Céspedes, m.74), Benavente (Aparicio, m.86) i Chávez.

Gols: 1-0, m.12: Aduriz. 2-0, m.22: Roberto Torres. 3-0, m.40: Aduriz. 4-0, m.48: Agirretxe. 5-0, m.52: Agirretxe. 6-0, m.80: Susaeta.

Árbitre: Delgado Ferreiro (Comitè basc).

Incidències: Uns 27.000 espectadors a San Mamés en el primer partit de la selecció basca en el nou camp de l’Athletic. Els jugadors bascos van sortir al camp amb una pancarta en la que es podia llegir 'Ofizialtasuna nahi dugu' (Volem la oficialitat). Va assistir al partit el lehendakari, Íñigo Urkullu. Per problemes en la megafonia de l'estadi els himnes es van interpretar abans de començar la segona part.