dissabte, 28 de desembre del 2013

SEBASTIAN GIOVINCO, DE CRACK MUNDIAL A HAVER DE BUSCAR EQUIP

Sebastian Giovinco, que ha crescut a les files de la Juventus, ha arribat al punt que vol deixar l’equip que l’ha vist créixer, i amb raó..

La seva trajectòria a la Juventus va començar als 9 anys, quan va entrar a la cantera dels turinesos, on va residir fins als 18, abans de pujar al primer equip. La temporada 2006-2007 la Juventus va perdre la categoria i va jugar a la Serie B, on Giovinco va disputar 3 partits i l’equip va aconseguir l’ascens de nou. La temporada següent el mitjapunta va anar cedit a l’Empoli, que en aquells moments jugava a la Serie A, on ràpidament es va guanyar la titularitat i va jugar 35 partits en els que va marcar 6 gols i realitzant  4 assistències.

Després d’aquesta temporada, va tornar a la Juventus on va jugar dues temporades, 45 partits, anotant  5 gols i 10 assistències. No va acabar de convèncer i per això durant el mercat d’estiu se’n va anar al Parma  a canvi de tres milions, amb opció de recompra pels turinesos. Amb el Parma el mitjapunta va marcar 7 gols i 6 assistències en 30 partits en la seva primera temporada i 15 gols i 17 assistències en 36 partits en la segona temproada.  La Juventus no s’ho va pensar ni un moment en fer efectiva l’opció de compra a canvi d’onze milions, tenien davant seu el carck que estaven buscant i un dels joves més prometadors de l’Azzura. El 2012, amb 24 anys va entrar als plans d’Antonio Conte i va jugar 48 partits marcant 12 gols i la Juventus es va proclamar campió de la Serie A. Després de les grans temporades al Parma, va ser seleccionat per l’absoluta d’Itàlia, on ha disputat  17 partits des de llavors.

La seva velocitat i la seva qualitat tècnica, apuntaven que ens trobavam davant un dels grans talents del món i ningú dubtava que es convertiria en una de les grans estrelles d’Itàlia. Durant un temps, així va ser, però poc a poc la llum de Giovinco s’ha anat apagant i actualment és el quart o cinqué davanter de la Juve. Per això, el futbolista busca una sortida del club per arribar al Mundial fent una bona temporada.  El preu que demana la Juventus pel mitjapunta turinés són ni més ni menys que 25 milions, l’únic motiu pel qual Giovinco té molt difícil poder sortir.



Algun equip disposat a fer un esforç per aquest crack italià? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada