dilluns, 11 de febrer del 2013

JAMIE CARRAGHER

Com aficionat del Liverpool hem toca fer un article sobre aquest gran jugador, Jamie Carragher.


El Jamie és un d'aquells jugadors de club, un Maldini, un Puyol, un Del Piero, un Raúl... d'aquells jugadors que quan penses et ve un club, uns colors i una filosofia de joc al cap. Segurament li podem retreure algunes coses com la seva poca qualitat amb la pilota als peus però el que mai podrem retreure d'aquest jugador és la seva entrega inexpugnable. 
No és el capità dels Reds perquè a davant hi té el gran Steven Gerrard, una autèntica llegenda del club. 
Avui mateix, el capi Gerrard ha reconegut que ha intentat convèncer a Carragher perquè continués almenys una temporada més però no ho ha aconseguit. És que a vegades ni tan sols les llegendes aconsegueixen el que volen.

Jamie Carragher va néixer a Liverpool un 28 de gener de 1978. Com a curiositat dir que quan era ben petit era seguidor de l'Everton però va fitxar pel Liverpool en la seva adolescència i els seus colors van canviar. Ha jugat més de 700 partits amb la samarreta dels Reds, tot un emblema d'aquest club. 

Per una de les raons que sóc seguidor del Liverpool és per jugadors com Gerrard o Carragher. El Liverpool és un club diferent, pot guanyar o pot perdre però mai caminarà sol (ja ho diuen a l'himne del club). L'entrega dels jugadors i de l'afició els fa ser un equip especial, una filosofia, una estima per uns colors i un sentiment.

Aquest any es retira, els aficionats del futbol, de la Primer i del Liverpool el trobarem a faltar. Fins sempre Jamie!

PD: Us deixo que ara a les 21:00 hores juga el Liverpool a casa contra el West Browich Albion, jo no me'l perdo.

1 comentari: