dimarts, 6 d’agost del 2013

L'exemple del Girona

Ja era hora, ja era hora! El Girona amb Joaquim Boadas, el seu president, al capdavant ha fet el pas i jo que l’aplaudeixo.
Ja fa anys que hem sentit en la premsa els rumors sobre suposades compres de partits de futbol a la lliga espanyola. Evidentment no s’ha destapat cap cas, i és que la lliga espanyola de futbol és igual que la política espanyola, irregularitats rere irregularitats però la cosa segueix igual.
Ara, hi ha hagut un club petit i a més a més català que s’ha atrevit a destapar la compravenda de partits, que en aquest cas afecten directament al Xerez i al Racing de Santander. Els primers, suposadament i com informen des de Girona es van oferir al club català deixar-se guanyar el partit a canvi de 120.000€ i els segons ,també suposadament, van oferir el jugador català Albert Dorca més una quantitat de diners al Girona perquè reconegués que quan van jugar contra ells van jugar amb una alineació indeguda dels jugadors Migue i Luso. Ara a Girona ja es poden preparar pel que els hi vindrà, atacs i més atacs dels mafiosos que emmerden aquest bonic esport.
No estarà sol Joaquim Boades, serem molts els qui li donarem suport però li demanem que arribi fins al final i que si us plau que ho faci amb les mans ben netes.

Moltes gràcies i visca el Girona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada