dimarts, 6 d’agost del 2013

RUMORS I FITXATGES DEL 06/08/2013

- Wayne Rooney estaria forçant la seva marxa del Manchester United per fitxar pel Chelsea. L'United no vol deixar marxar el davanter.

- El Barça podria no fitxar cap defensa central si finalment es compliquen les negociacions per fitxar David Luiz. El Tata Martino compta amb Bartra i espera i confia amb la recuperació del capità Carles Puyol.

- OFICIAL: El davanter Humberto Osorio fitxa pel Valladolid procedent del San Martín.

- OFICIAL: El davanter Loïc Remy arriba cedit al Newcastle procedent del QPR.

- Cesc Fàbregas continuarà sent jugador del Barça. El Manchester United s'ha retirat de la lluita per fer-se amb els seus serveis després que el jugador confirmés amb el seu entorn més proper que es vol quedar aquesta temporada al Barça.

- OFICIAL: El defensa central Marco Torsiglieri del Metalist arriba cedit a l'Almeria.

- Luis Suárez va anunciar ahir en roda de premsa la seva intenció de deixar el Liverpool per jugar a un equip de Champions.

- El lateral esquerra del Granada Siqueira podria fitxar pel Madrid si Fabio Coentrao acaba entrant en l'operació Gareth Bale.

- El fitxatge del davanter Helder Postiga pel València es podria fer oficial avui mateix per 3 milions d'euros més variables.

- OFICIAL: El mitjapunta del QPR Adel Taarabt se'n va cedit al Fulham.

- El Nàpols de Rafa Benítez vol continuar reforçant l'equip i està pensant en l'incorporació del defensa central del Liverpool Martin Skrtel.

- El porter del Milan Marco Amelia podria ser el porter escollit pel projecte del Mònaco. Aquesta setmana es podrien iniciar les negociacions.

- L'Anzhi està disposat a traspassar a totes les seves estrelles. William apunta a la Premier. La pregunta és on anirà l'Eto'o?

- OFICIAL: El davanter Roger Martí arriba cedit al Saragossa procedent del Llevant.

- OFICIAL: El migcampista Benoit Pedretti deixa el Lille i fitxa per l'Ajaccio.

El Sabadell anuncia el fitxatge del polivalent defensa del Guadalajara Javier Barral.

El davanter de l'Olympique de Lió Bafetimbi Gomis està molt a prop de fitxar per l'Olympique de Marsella.




2 comentaris:

  1. Un encert aprofitar el Blog pels rumors! Estaria bé per això que al fons de pantalla sortis el logotip de Mercat de Fitxatges.

    Felicitats crak!

    ResponElimina
  2. Tens raó, de fet ho volia fer però no sabia si quedaria bé.

    Gràcies crack i felicitats també pel teu blog. Ens llegim!

    ResponElimina