dissabte, 10 d’agost del 2013

ÚLTIMA HORA DEL MERCAT DE FITXATGES




Gareth Bale continua amb la seva rebel·lia amb la directiva del Tottenham per forçar el seu traspàs al Reial Madrid i avui no jugarà a l'amistós que jugarà el Tottenham contra l'Espanyol. Això mateix ha confirmat el seu representant.

- El defensa central del Porto Rolando arriba cedit a l'Inter. L'equip italià es guarda una opció de compra per 5 milions d'euros.


- El Mònaco està molt interessat en el fitxatge de Filipe Luis i podria fer una oferta a l'Altético de Madrid en les properes hores.


- El central belga del Tottenham Jan Vertonghen estaria a l'orbita del Barça segons la premsa del seu país.


- El València està interessat en el fitxatge de Demba Ba per reforçar la davantera valencianista. Tot i el fitxatge d'Hélder Postiga, el València continua buscant un davanter de referència.

- El migcampista Marek Hamsik ha renovat el seu contracte amb el Nàpols fins el 2018.


- El polivalent defensa de l'Athletic de Bilbao Jonás Ramalho serà el proper fitxatge del Girona. Arribarà amb qualitat de cedit.

- OFICIAL: Després de que el Rayo Vallecano renunciés al seu fitxatge, Lucas Barrios fitxa pel Spartak de Moscou a canvi de 7 milions d'euros.

- Jon Aurtenetxe no compta per Ernesto Valverde i estaria negociant el seu fitxatge pel Celta de Vigo.


- 'El Loco' Abreu deixa el Nacional de Montevideo i fitxa pel Rosario Central. Aquest serà el 19 club pel golejador uruguaià.


- El lateral del Milan Mattia de Sciglio és l'objectiu de Carlo Ancelotti per reforçar la defensa del Madrid per si finalment marxa Coentrao.

- L'extrem Stewart Downing podria fitxar en les pròximes hores pel West Ham procedent del Liverpool.


- El migcampista del Sevilla Gary Medel podria abandonar el club per fitxar pel Cardiff City a canvi de 13 milions d'euros.


- Jesé Rodríguez podria arribar al Màlaga cedit quan es confirmi el fitxatge de Gareth Bale pel Reial Madrid.


El lateral del València Aly Cissokho podria marxar cedit al Liverpool en les properes hores. No ha acabat de triomfar amb l'equip valencianista. 


- El Fulham podria fer una oferta en les pròximes hores pel defensa del Betis Javier Chica.

- Fernando Roig confirma que el Villarreal fitxarà un central prometedor i estranger la propera setmana.

- OFICIAL: L'extrem argentí Juan Culio fitxa pel Deportivo procedent del Galatasaray.


- El mitjapunta del Chelsea Lucas Piazón se'n va cedit al Vitesse. L'any passat va jugar cedit al Màlaga.


- El davanter centre del Benfica Cardozo podria marxar del club per fitxar pel Porto. El davanter paraguaià està a la venda per les males relacions que té amb l'entrenador del club, Jorge Jesús.


- El migcampista Jay Spearing fitxa pel Bolton procedent del Liverpool. La jove promesa dels Reds no ha tingut més remei que provar fortuna a la Championship veient que aquesta temporada tindria poques oportunitats amb el club d'Anfield.

- El jove defensa central Carlos Hernández reforça la defensa del CE Sabadell procedent del Saragossa B. Tot i així, les dues últimes temporades ha jugat cedit al Real Jaén. Fitxa per dues temporades pel club vallesà.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada