diumenge, 21 d’abril del 2013

Notícies destacades del 20/04/2013


Segons el portal el Barça hauria arribat a un acord amb Guaita perquè fitxi pel club la propera temporada.

- L'Arsenal hauria començat a tenir contactes amb Ginés Carvajal per saber si Víctor Valdés estaria disposat a fitxar per l'equip anglès.

- OFICIAL: El jove central internacional per Brasil Dedé, deixarà el Vasco de Gama i fitxarà pel Cruzeiro a final de temporada.

- El diari Metro assegura que el Liverpool estaria interessat en fitxar Jonathan Dos Santos a final de temporada.


- Possible interès del Manchester City per fitxar Marco Reus a final de temporada.


- Nani està a l'agenda del PSG i estarien pensant en oferir 14 milions d'euros per tal d'incoporar-lo a final de temporada.


- Salomon Kalou es podria convertir en el primer fitxatge de cara la propera temporada del Cardiff City, equip que acaba d'assegurar-se l'ascens a la Premier League.


- Christopher Samba podria tornar a l'Anzhi, equip en el qual jugava fins el mercat d'hivern, degut al més que probable descens del QPR a la Champhionship anglesa.

1 comentari:

  1. hola!! vinc a fitxar-te!! ;-)))

    Diria que no tenim ni un sol blog d'esports! Et necessitem!! ;-))


    CADENA DE BLOGS PER LA INDEPENDÈNCIA


    Hem tingut una idea!

    Tal com hi haurà la cadena humana per la independència, també volem fer una “cadena de blogs”. Tots els bloguers que vulguin participar es poden apuntar en el Blog creat expressament per l’esdeveniment (només cal deixar un comentari manifestant la voluntat de participar):

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/


    Al blog, hi ha una pestanya on, per rigorós ordre d'arribada es va apuntant tothom que vol participar en aquesta gran "enllaçada" de blogs “. És aquesta:

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/ordre-dels-enllacos.html

    I què hem de fer? La setmana de l’11 de setembre (des del 9 fins al 15) publicarem un post, cadascú al nostre blog, sobre Catalunya (des del punt de vista que vulguem: poètic, reivindicatiu, gastronòmic, imatges...) i, en acabar l’ escrit, posarem una frase tipus "i la cadena continua aquí..." i un enllaç que porti al blog següent a la llista (si jo sóc el 42, doncs el 41 enllaçarà el meu blog i jo enllaçaré el 43)

    Ja està, no cal fer res més. Així uns ens anirem enllaçant als altres fins a fer una llarga cadena de blogs per la independència... T'hi apuntes? :-))

    ResponElimina