dimarts, 21 de gener del 2014

ERIK MORÁN, EXEMPLE DE PROFESSIONALITAT

Erik Morán, migcampista de l’Athletic de Bilbao, ha viscut, la que probablement, hagi estat la setmana més dura de la seva vida. El seu pare, de només 44 anys, va morir el passat divendres, però el jugador va continuar 0Fidel al seu compromís amb l’equip i ahir ho va demostrar.

Morán, va estar present al funeral del seu pare a Pucela, i una vegada finalitzat, va agafar el cotxe i es va plantar a San Mamés per estar a les ordres d’Ernesto Valverde pel partit que l’Athletic disputava davant el Valladolid.

Els jugadors li van dedicar tots i cada un dels quatre gols que va marcar l’Athletic i l’entrenador va tenir el detall de donar-li minuts. San Mamés, es va bolcar amb el futbolista i va rebre l'efecte i el suport de l’afició com a mostra de suport.


Malgrat que no està tenint gaire participació durant aquesta temporada, ha mostrat una professionalitat a prova de bombes. Just la classe de futbolista que agrada a San Mamés; aquell que s’identifica amb l’escut i mai vol deixar de vestir la samarreta. Ernesto Valverde té molt en compte el seu potencial de cara al futur i, de fet, va decidir que es quedés el passat estiu, tot i tenir ofertes d’arreu d’Europa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada