dissabte, 4 de gener del 2014

ROBERT LEWANDOWSKI DIRECCIÓ A MUNIC?

Robert Lewandowski, davanter polonès que finalitza el seu contracte amb el Borussia Dortmund al final de la present temporada, estaria a Munic passant el reconeixement mèdic, segons Sky Sport.

D'aquesta manera, es confirmarien els rumors sorgits des que al novembre de 2013 el mateix jugador, que va arribar al Dortmund el 2010, anunciés a Sport Bild que comunicaria el seu nou equip a principis de gener d’aquest 2014.

La normativa existent referent a això habilitava Lewandowski a negociar amb qualsevol club a partir de l'1 de gener, tot i que diversos mitjans ja havien apuntat l'existència d'un preacord amb el club entrenat per Pep Guardiola. Es desconeixen de moment més detalls sobre el seu futur contracte amb el Bayern, al qual arribaria a cost zero, però el diari alemany Abendzeitung Munchen ha afirmat que la durada seria de quatre anys. Bild, per la seva banda, sosté que signaria per cinc temporades.


El polonès es convertirà, per tant, en el primer reforç de l'actual campió d'Europa per a la següent campanya, un reforç de luxe per l'equip de Pep Guardiola, que tindrà a les seves files un dels millors golejadors del món. Ara només falta la confirmació oficial del fitxatge per part de l'entitat bavaresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada